22 de febrer 2013

El Wifi o Internet a les cases


El wifi es un aparell amb el qual pots accedir a Internet per tota la casa i va connectat amb la llum i al cable de telèfon. Per exemple, pots tenir Internet al mòbil i als altres aparells que puguin connectar-se a Internet (portàtil, Tablet, notebook...).


Està molt bé tenir Wifi a casa perquè no et gastes diners contractant Internet al mòbil i altres màquines més. Pots jugar contra tot el món i el més important és que si tens fixe et surt més barat tenir Wifi.

Està molt malament tindre Internet a casa perquè et pots descargar aplicacions gratis i pots veure les contrasenyes dels altres i tu no gastes llum i la que gastes la paga el teu veí i també pensem amb les pel·lícules, et descargues una aplicació com l’ares que és per descarregar pel·lícules i les veus gratis, no cal anar al cinema ni comprar-la a les botigues... Però la gent que les creen no guanyen tants diners com abans perquè la tecnologia ha avançat cada vegada mes.

La meva opinió és que tothom tinguí Wifi perquè li surt més barat, tens internet i pots  connectar-te  des del mòbil o de qualsevol maquineta.


0 comentarios: