01 de febrer 2013

La pau i les armes

Per què volem tantes armes al nostre país si només provoquen violència i costen molts diners?

Doncs avui vull parlar del dia de la pau i de les armes que tenim i de les que necessitem per defensar-nos.

El dia 30 de gener, que és el dia de la pau, és fa en homenatge a la mort d’un senyor anomenat Mahatma Gandhi. Aquí al col·legi sempre hem celebrat el dia de la pau, però fa dos anys que al dia de la pau pintem una paret del nostre col·legi amb un dibuix relacionat amb la pau, llegim unes frases i les pengem a una reixa.

Arguments en contra:

Moltes persones que pensen que se’n podria tenir d’armes però no en caldrien tantes; es podrien  gastar tots aquests diners en altres coses que fossin més necessàries com: escoles, hospitals, instituts, cases, places, carrers més plans, ...
També podem pensar que no caldria armes sinó que tots els problemes que ens passessin els solucionéssim parlant i no amb agressió. Però podria ser que el país enemic no volgués parlar sinó que nomes volgués fer la guerra per solucionar aquests problemes.
En armes els països ens gastem moltíssim milions de milions d’euros .
Arguments a favor:

Hi ha gent que creu que les armes són necessàries per poder-nos defensar d’alguns altres països enemics. També pot ser que pel carrer ens poguessin segrestar i si portéssim  una arma a sobre ens podríem defensar. A Estats Units no està prohibit portar i tenir una arma i així la gent és pot defensar.

La meva opinió:

La meva opinió és que unes quantes armes són necessàries però això de gastar-se milions i milions en armes tampoc no és acceptable. Però si aconseguíssim entendre que la guerra en aquest món no porta a res, només  problemes podríem solucionar i no caldria fer el dia de la pau perquè ho seria cada dia.

0 comentarios: