22 de febrer 2013

Cotxes cars

Quasi tothom en aquest món tenim cotxes per anar d’uns llocs a uns altres. Però hi ha alguns cotxes que valen més diners que d’altres. Això és just?

Alguns pensen que tots els cotxes tenen la mateixa utilitat, que és transportar d’un lloc a l’altre les coses o les persones. Llavors és pregunten perquè n’hi ha alguns  que valen més diners. També pensen que és el mateix tenir un cotxe que et costi 10.000euros, que un que te’n costi 50.000 . Però hi ha gent que creu que  portar un cotxe car només té desavantatges, com que val més diners, gasta més gasolina, val més euros pagar l’Assegurança, si s’espatlla val més diners reparar-lo,...
Però de vegades també tenen avantatges els cotxes que valen més diners perquè et duren més, tenen més bona tecnologia, tenen més luxes, són més còmodes,  pots vacil·lar més,... Normalment la gent que es compra alguns cotxes cars casi només paguen la marca que són, però pot ser un model molt bo i la marca molt dolenta i també va igual de bé que els altres.

A mi m’agradaria tenir un cotxe car per vacil·lar a davant dels meus amics i per poder anar més ràpid que els que portessin cotxes no tant bons com el meu, però crec que no me’n podré comprar cap de molt bo, perquè són cars.

0 comentarios: