06 de març 2013

Una nova etapa: l’institut


Aquest any fem 6è, som els més grans de l’escola, però això canviarà d’aquí molt poc, anirem a l’institut i serem els més petits, ens tornarem a trobar a alguns amics que ja són a l’institut, deixarem molts coses bones aquí a l’escola però també en deixarem de dolentes com:

Deixarem enrere els amics de 5è, 4r... i també els professors que ens han ajudat tant en aprendre tot el que sabem, aquí a l’escola hem aprés a sumar, restar, llegir, dividir, escriure, multiplicar...també hem fet moltes excursions, colònies, sortides... Tot això ha set molt divertit.

Segur que cap de nosaltres oblidarà aquests 9 anys molt llargs, hi vam entrar amb 2 o 3 anys i en sortirem amb 11 o 12. Hem passat molts moments bons com:  el carnaval, festivals d’hivern i d’estiu i també moments durs com aprendre a multiplicar, a dividir o a aprendre els verbs, això si que es dur!

També alguns amics nostres, no aniran amb nosaltres al nostre institut,( el Torrevisents) també hem deixat durant aquets 9 anys a dos companys que ara van a cinquè i també han vingut companys nous però tots han acabat marxant . A l’institut coneixerem a amics nous i moltes coses noves com:

Aprendrem altres assignatures com: Francès, química, física, tecnologia, construccions manuals...  Segur que ens ho passarem la mar de bé.

0 comentarios: