20 de març 2013

Les Cassolades


El dissabte passat, eren les Cassolades, i de bon de matí ja hi havia gent per allà al metge, i alguns preparant la seva taula.

Nosaltres, els del Circ Sabata Deslligada, teníem una taula reservada amb el nom i la foto en un paper.
La nostra cassola l’havíem fet un dia abans a casa de la Francina, la mare de l’Anna, perquè el dissabte al matí no tindríem a cap pare que ens vigilés el foc.

A les 11:30 vam quedar al pati de l’escola per a començar a preparar l’aperitiu i d’altres... i tothom havia portat alguna cosa per col·laborar.

El Genís va començar a les 12:00 a menjar, perquè després se’n havia d’anar a jugar un partit, i ens va dir que estava boníssima, i a jo m’entrava unes grans temptacions de menjar, i crec que als altres també els hi passava el mateix.  

A la 1:30 tots teníem moltíssima gana, però no podíem començar ni per l’aperitiu perquè faltava el Quim, que va arribar per allà a les 3:00.

Al final, al Quim no el vam esperar, i vam començar a menjar com persones civilitzades, però això sí, li vam guardar un bon plat.

Després van venir els de 5è, sense preguntar res ens van començar a dir que no podíem participar al concurs de cassolada infantil perquè l’havíem fet el dia abans, però nosaltres li vam preguntar al Marcel i tot seguit ens va inscriure.

Al concurs participaven: els nens ‘’petardos ‘’ (5è), els ‘’The Best Cassoleros’’ (1r d’ESO), unes noies grans que no sé com es deien, i el ‘’Circ Sabata Deslligada’’ (6é).

Més tard, quan anaven a dir quina era la millor cassola, van dir que les quatre que concursaven estaven molt bé, i ens van donar a tots un sobre on hi havia un val per un pastís.

Si n’haguessin triat una, sincerament crec que hauria guanyat o la nostra o la dels de 1r d’ESO, perquè la nostra era la cassola més bona que havia provat mai.

Després, alguns vam anar a veure a un mag que actuava a la saleta, i després d’això al boti-boti. Per a mi era la primera vegada que saltava en unes plataformes així, i em va encantar.

Finalment, el Sergi, el Quim, el Genís, el Marc i jo vam tornar al pati de l’escola i vam fer una guerra de globus d’aigua, i tots vam acabar xops.

Fer aquesta cassola ens va costar, però ens ho vam passar molt bé fent-la, i l’any que bé tots tenim clar que la volem repetir! 

0 comentarios: