19 de març 2013

Les cassoles


El dissabte dia 16 de març, aquí al pati es van fer les cassoles, què és una festa que es fa en bastants pobles, i que cada colla fa una cassola amb el que vol el dia mateix al matí i després se la mengen, i si hi participes també pots guanyar algun premi.


La nostra colla (tots els de sisè), en canvi, la vam fer el dia abans a la tarda al garatge de l’Anna amb l’ajuda de la seva mare. Primer vam coure la llonganissa, després la costella, i llavors vam tirar la tomata, els caragols i la llonganissa i la costella, i ho vam deixar reposar una hora a foc lent. Cap allà a les set de la tarda vam marxar cap a casa i després la mare dels bessons va anar a buscar la cassola a casa de l’Anna i se la va emportar, per l’endemà poder-la calentar.


El dissabte a les dotze vam quedar per anar començant a preparar coses per després a l’hora de dinar. Vam ficar els plats, els gots, el beure i el aperitiu. El Genís va dinar ell sol a les dotze i mitja perquè havia d’anar a un partit, nosaltres vam dinar allà a les dos i el Quim quan va arribar d’un partit allà a les tres va dinar ell sol. Nosaltres ens vam apuntar al concurs de la categoria de nens i ens van donar una carta en que hi deia que ens podíem comprar un pastís gratis.

 Aquell dia m'ho aig passar molt bé.

0 comentarios: