06 de març 2013

Hauríem de fer més esport?


L’esport es bo per a la salut, però hi ha gent que s’estima més estar a casa mirant la televisió, no dic que estigui malament, però hem de fer una mica d’esport al dia per tindre una vida saludable.

Si fas esport  estaràs en forma i tindràs bona salut i en canvi si et quedes a casa mirant la televisió, el teu cos no estarà en forma. Si fas esport no t’engreixes tant i la teva salut serà més saludable ; si ets un d’aquells que ets molt gandul i sempre estàs a casa avorrit, et donaré un consell : surt a fora a corre i a jugar amb els amics que t’ho passaràs més bé i al final serà més beneficiós per a tu.

De vegades fa fred, i no tens ganes de sortir al carrer a jugar, a córrer... encara que si surts al carrer a fer esport  t’escalfes, hi ha gent que s’estima estar tot el dia a casa sense fer res, i per això veiem persones que estan grasses i aquelles persones se’n repetiran de no haver fet esport quan tenien la oportunitat.

Jo opino que hem de fer una mica d’esport al dia, també es pot estar a casa mirant la televisió o jugant a les consoles però això ho hem de saber repartir, una estona jugar a les consoles i mirar la televisió però, i l’altra part fent esport i jugant amb els amics hem de fer una mica d’esport cada dia i jugar amb els amics.

0 comentarios: