20 de març 2013

Una excursió a Tarragona


El dimecres dia 13 de març, vam anar a Tarragona a visitar l’aqüeducte i el museu nacional arqueològic de Tarragona (MNAT). A les vuit del matí ja havia arribat l’autocar, i al cap d’uns cinc minuts vam pujar-hi i vam marxar. D’anada cap allà, vam aprofitar que estaríem unes dues hores assentats allí per parlar de què hauríem de portar per fer la cassola del dissabte, que menjaríem...

Quan vam arribar a Tarragona vam esmorzar, i després vam anar caminant fins a l’aqüeducte. Primer vam fer uns exercicis en un quadernet que ens va donar una monitora que es deia Aurora, i després vam pujar a dalt de l’aqüeducte i hi vam passar per sobre, em va agradar molt tot el que vam fer.


Al migdia vam anar a dinar al camp d’aprenentatge de Tarragona, i després, quan vam acabar tots de dinar, com que encara ens havíem de quedar una estona més abans d’anar al museu, tots els de sisè vam prepara un joc per entretenir els de tercer, quart i cinquè.

Va arribar l’autocar i aleshores vam anar al museu. Els de cinquè i sisè vam fer una activitat on amb unes pistes que teníem en un quadernet que ens van donar, havíem de descobrir quin personatge érem, va ser molt divertit. Quan la vam acabar vam marxar cap a casa.


Aquell dia m’ho vaig passar molt bé. 

0 comentarios: