10 de gener 2011

La marató de TV3


El diumenge dia 20 de desembre va ser un dia molt emocionant perquè a casa van vindre a dinar molts familiars i ens ho vam passar pipa jugant ja que feia molt temps que no els veia; eren una trentena.

Vam estar dinant fins a les quatre i mitja, perquè vam començar molt tard. Desprès corrent ens vam anar a preparar-nos ( l’Andrea i jo (que es ma germana) ) i vam marxar, ja era l’hora era l’hora de començar. Era l’hora de començar. Al segon numero van ballar uns nens petits la cançó de David Bisbal, a la tercera actuació va ballar ma mare la dansa del ventre.

Jo estava molt nerviosa perquè érem les setenes de la primera part; jo penso que ho vam fer força bé. I el últim numero de la primera part va ser un de molt “guai”, van ballar la cançó que va sortir a la pel•lícula de Full Monty.

A la segona part va ballar la Mª Carme ( Que es la meva tieta i també es la nostra entrenadora) ho van fer molt bé!!! A la segona part també van ballar uns company nostres, que van ballar el Waka Waka ( de la Shakira ) i també van ballar el Papa Americano. A part d’aquests balls n’hi van haver molts més.

El últim numero van sortir tots els artistes a cantar i ballar la cançó de la Marató. Tots els diners que es van recaptar amb les entrades; els van en viar a la Marató de TV3.

A Albesa vam recaptar un 2.425€ amb 9 cèntims. Espero que s’hagin recaptat molts diners per aquelles persones que ho necessiten.

0 comentarios: