17 d’abril 2013

Cassoles Albesa 2013

El dissabte dia 16 de març vam celebrar unes cassolades al nostre poble, Albesa. Us preguntareu què són les cassolades, oi?


Les cassolades és una festa que se celebra el dissabte abans de Sant Josep al pati de les escoles. A les cassolades, cada colla fa una cassola (i es pot triar si vols participar en un concurs de cassoles).  Nosaltres, els alumnes de 6è, en vam fer una que va quedar boníssima, nosaltres participàvem en la categoria de nens, tots els nens vam quedar empatats i tots vam guanyar una mona, la nostra colla portava el nom de “Circ Sabata Deslligada”, tots portàvem la mateixa samarreta, la que ens van regalar  l’AMPA per animar els nens en el nostre circ.

Tota la nostra penya estàvem molt contents, no sols per fer la cassola i passant-nos-ho bé   fent-la, sinó perquè a més a més, quan tots vam acabar de dinar vam anar a saltar als llits elàstics dos vegades, i després a més a més vam anar a veure un espectacle que un mag exhibia, i no en vam tenir prou que al final, l’Andreu, el Quim, el Genís, el Marc i jo vam fer una petita guerra d’aigua, tan petita, que vaig quedar xop!
Bé, si alguna vegada voleu venir ja ho sabeu, o us afegiu amb una colla o com nosaltres creeu la vostra i apunteu-vos, però sobretot demaneu taula!

0 comentarios: