05 d’abril 2013

Es carnaval a Albesa


El dia vint-i-tres de febrer, aquí a Albesa, vam celebrar el carnaval. A les tres de la tarda vam quedar amb els del circ per assajar, quan ja tots estàvem a la saleta, alguns ens vam vestir de pallassos, i quan ja estàvem ben vestits, vam començar a assajar números, cançons... o sigui les actuacions que hauríem de fer. Tot anava com una seda, llàstima que l’ultima cançó no ens sortia gaire bé, però la vam assajar i semblava que ja començava a sortir.

Alguns nens se’n van anar a la rua, l’animaven “Els Garnotes de Benavent”, alguns companys i jo no ens vam quedar a la saleta on, la mare del Quim, ens va pintar la cara per encara assemblar-se més a uns bons pallassos.

Vam començar entre un quart de sis i dos quarts de sis. L’AMPA va indicar que ja podíem començar, van sortir el Quim i el Roger que buscaven a l’Arnau, quan el van trobar vam sortir tots els del circ i ens vam presentar pel nostre nom còmic. Vam anar fent totes les actuacions fins que es va acabar i vam posar una música ben “xula”, i vam tirar confeti per tot arreu. A continuació, els de l’AMPA van repartir coca i xocolata.

Ens vam anar a canviar i aleshores se’ns va acudir de fer com una festa per celebrar que havia anat tan bé, a tots ens deixaven, però els pares s’ho van repensar perquè deien que era imprevist, al final ens ho van deixar fer, el que ens va costar més de convèncer va ser el pare del Sergi, però ho vam aconseguir.

A les vuit de la tarda/nit, vam anar cap a casa dels bessons, cadascú va portar alguna cosa com per exemple: l’Èric va portar algunes begudes, el Marc pizzes, l’Andreu coca amb pebrot i llonganissa, el Quim piccolinis... quan vam haver sopat, vam jugar al “Party and co”, a mesura que anàvem jugant, aquell joc ens anava cansant. Vam canviar de joc, vam jugar a “prueba o verdad” una estona. Per allà a les deu de la nit, els pares ens van anar venint a buscar.

M’ho vaig passar molt bé! Espero poder-ho repetir! 

0 comentarios: