20 de juny 2011

De l'escola a l'institut

De aquí a uns dies acabarem el col·legi i llavors ja passarem al institut, hem estat molts anys a l’escola i ara l'haurem de deixar. Aquest any hem passat algunes coses bones i altres de dolentes, una de les bones coses quan fèiem 6è era que érem els mes grans, una de les coses més dolentes es que els altres cursos no s'havia d'estudiar tant i a 6é s'estudia una mica més.

A l'institut ja no serem els més grans, però els companys que teníem l'any passat es portaran bé amb nosaltres perquè som molt amics. Allà s'haurà d'estudiar més que aquí, també els dimecres i divendres marxen de l'institut a les 3 i arriben a les 3:30.

Allà no podrem jugar molt a futbol perquè els grans estaran ocupant tot el patí, haurem de jugar amb un altre joc. Al institut pots fer noves amistats perquè hi ha mes gent, els primers dies que estarem allí estarem una mica confosos però quan ens anem acostumant ja no passarà res, també el vaig anar a veure el dia de portes obertes, i ja m'ho ser una mica tal com es el institut.

De l’Escola al Institut és un gran pas, ens fem mes grans, també hem d'estudiar més, fer noves amistats, segur que allà a l'institut ens ho passarem molt be amb els nostres companys que ens estaran esperant.

0 comentarios: