15 de juny 2011

Les proves de setembre

Les proves de setembre crec que estan bé que les tornin a fer perqué si suspens una assignatura o dues tens la oportunitat de tornar-les a aprovar i poder passar el curs amb molta més seguretat.Fa uns anys que aquestes proves les van deixar de fer i ara les tornen a posar per la gent interressada.Pots passar curs, peró amb la condició de que tens que estudiar tot l'estiu per aprovar les asignatures en que no has pogut aprovar.

La gent que les fa pot ser que hagin tingut problemes amb aquelles assignatures o simplement per que no les ha volgut aprovar. Si no vols fer les proves a quan toca, a les vacansses segurament es perque no en tens ganes d'anar-les a fer i això et pejudica als teus estudia. De no fer-les al moment indicat lo mes possible es tornar a repetir el curs.

Crec que està bé que les tornin a fer aquestes proves per a la gent que les nececita fer, tot i que s'ha de treballar gairebé tot l'estiu per aprovar-les. També hi ha gent que s'hi les fa es perqué es preocupen pels seus estudis però d'altres persones pot ser que les fagin només per passar curs y no haver aprés res.

0 comentarios: