15 de juny 2011

L'escola i L'institut

Jo he estat molts anys en aquesta escola, és vella però al menys no s’ha quedat en ruïnes, el pati es petit i som molts nens, uns cent o mes jugant allà. Encara que sigui vella he après moltes coses de P3 a sisè. En aquest col•legi no m’ho he passat ni bé ni malament, però he conegut molts professors, encara que allà a l’institut trobaré altres professors diferents.

Aquí els meus professors m’han tractat tant be com els altres alumnes, ara quan marxaré a l’institut deixaré alumnes que he estat anys amb ells de tots cursos, deixaré també els nens de la meva família de l’escola i marxaré a l’institut, i deixaré els professors que he estat amb ells fent-me classe, ara érem els mes grans però allà...

L’institut: A l’institut coneixeré alumnes nous i professors nous. L’institut és mes gran i algun dia o altre em perdré, allà també tenen els patis, són mes grans, també serem més o menys grans o petits, però aquí a primària érem els mes grans i allí serem els mes petits, també trobarem familiars o alumnes que van marxar d’aquest col•legi i han marxat o alumnes que els veiem pel carrer, etc.

Allí de vegades els meus germans em poden ensenyar l’institut, però jo crec que allí costen fer les classes. Allí sortirem de la classe a les tres i de vegades a les cinc, els Dimecres i els Divendres a les tres, però no farem menjador, encara que et pots emportar alguna cosa de casa, sortim a les tres i arribarem a les tres i mitja aquí al poble, però els dilluns, dimarts i dijous sortim a les cinc i arribem aquí al poble a les cinc i mitja.

1 comentarios:

Kamal Moudjaoui Johri
Diu ...

Que molaaa e esque era molt llest