15 de juny 2011

Un canvi bo?

L'escola

Ara tots estem nerviosos, entusiasmats, ... Ara arriba la recta final del la carrera, aviat haurem de deixar el nostre petit niu per anar-ne a un de molt més gran “institut”. Per a nosaltres era una nova experiència, que molts no oblidarem.

L’escola és molt vella, i de vegades en ella hem passat moments difícils, però també n’hem passat una pila de molt bons.

Quan un nen acaba l’escola està content, perquè ja acabat una gran etapa de la seva vida, ja ha madurat una mica i ja està una mica més preparat per sortir de davall de les mans dels pares, ja és més independent, i intenta no demanar les coses als pares, sinó que aconseguir-les per ell mateix.

Molts nens estan contents de marxar d’aquest vell edifici, on es pensen que només han passat males estones, però la veritat és que aquestes estones han estat molt útils per a la seva educació.
Per a quinze nens i nenes d’aquesta escola l’escola està al seu últim tram, el 22 de juny s’acomiadaran d’aquest vell edifici que els guarda molts records i el més important, els ha vist créixer dia a dia, hora a hora i fins i tot minut a minut.

L’escola és un petit tros de la nostra vida una experiència que mai oblidarem. Hi ha gent que pensa que l’escola només son quatre parets velles, però l’escola és quelcom més que tot això, és un edifici on hi ha passat molts nens i nenes i que moltes vegades els ha fet patir però els ha fet créixer com ha persones i els ensenyat.

L'institut

El setembre vinent començarem una nova carrera, la de l’institut, plena d'obstacles i de perills que haurem d’aprendre a supera sense cap ajuda.

Per a nosaltres l’institut serà difícil i hi hauran grans canvis com: tindrem més deures, tindrem menys atenció, nou companys, nous amics, nous enemics...

Els primers dies ens trobarem perduts i no sabrem on anem, ja que aquell institut és molt gran, i ple de gent, serà molt diferent de l’escola, l’escola és molt més petita i l’institut és molt gran.

Espero que tot em vagi molt bé a l’institut, jo estic molt nerviosa, però vull pensar que tot anirà molt bé.

0 comentarios: