12 de juny 2013

Un petó de mandarina


A l’escola del Tavi va arribar una nena nova. La nena es deia Vanina. El Tavi es va enamorar de ella a primera vista. El Tavi no sabia com parlar-li. A l’hora del pati, la Vanina sempre llegia un llibre que es deia un Petó de Mandarina. 

La Vanina va anar a l’escola del Tavi, perquè el seu país estava en guerra i el seu pare hi era, i ella no sabia res del seu pare. El pare del Tavi era músic. També tenia molts gats al terrat que els hi agradava la música. El Sebastia era el més especial. En pare del Tavi havia de marxar per diferents llocs a tocar, i tardaria un temps. 

Així que va deixar encarregat dels gats a en Tavi. El Tavi pujava cada dia al terrat a tocar la guitarra per els gats. Un dia el Tavi va veure al la Vanina al seu terrat. Li va lligar un missatge al coll al Sebastia, i li va demanar que el portes a la Vanina. El Tavi es va haver d’esperar molt, però al final el Sebastia va torna amb un missatge diferent, que era el de la Vanina. 

Així van seguir molt temps. Un dia a l’escola a la classe se’ls va presentar l’ocasió de participar en un per fer una canso sobre la guerra. Els amics del Tavi i ell s’hi van presentar. Quedaven cada dia per assajar. Cada vegada s’hi afegia més gent, fins hi tot els més “xuletes” de l’escola. La cançó els va quedar molt bé. Un dia li van ensenyar a la Vanina i també li va agradar. El concurs va  ser un èxit. Els van aplaudir molt. Al final la Vanina li va donar un petó a en Tavi i conte contat ja s’ha acabat.

0 comentarios: