19 de juny 2013

El rei que no tenia sentiments

Ahir, dia 18 de juny, els alumnes de 6è, junt amb el nostre professor de música, el Josep Manel, vam preparar un teatre en forma d’òpera, feia molt temps que ho estàvem preparant i crec que va sortir bastant bé.

El que vam representar va ser la història d’un rei que una nit, mentre dorm, perd els sentiments, els de la seva cort (criats, consellers, nobles...) van trucar al doctor i no va poder-ho solucionar, i van avisar als professionals de cada sentiment:

Els pallassos (Arnau i Anna) per l’alegria, les ploraneres (Clàudia i Anna) per la tristesa, el soldats (Sergi, Genís, Quim i Roger) per l’odi, els bruixots (Roger i Quim) per la por, els capellans (Genís i Sergi) per la fe i, per últim, el joglar (Clàudia) per l’amor; els narradors (Èric i Pau) reforçaven alguna actuació juntament amb els de la cort (Andreu i Marc).

Anàvem tots amb unes disfresses ben originals, cadascú, excepte els narradors i els de la cort, feien dos personatges, ja que a la nostra classe som molt pocs, tota l’estona ens estava dirigint el nostre professor de música (Josep Manel), i les llums les controlava el seu fill (Pol).

A partir de les deu amb deu minuts del matí, vam agafar tota la roba i ens en vam anar cap a la saleta a fer un últim assaig, quan vam acabar l’assaig, ens vam vestir i ens vam preparar, ja que a les onze teníem la nostra primera actuació amb els nens de cicle inicial; va sortir bastant bé, tot i que entre actuació i actuació ens havíem d’anar a canviar, perquè teníem més d’un personatge. Quan es va acabar el pati, vam fer la nostra segona actuació, per als nens d’infantil, crec que els hi va agradar. I finalment, a dos quarts d’una, la vam fer pels nens de cicle mitjà i superior.

Avui farem l’última actuació per als pares, espero que els hi agradi!

0 comentarios: