14 de juny 2013

Red Hot Chili Peppers


La banda de rock Red Hot Chili Peppers és una banda que es va formar a Los Angeles, està composta per quatre músics que es diuen Anthony Kiedis, Flea, Josh Klinghoffer i Chad Smith.

Toquen diferents estils de música com Rock, Funk Rock, Rock alternatiu, Funk Metal i Rock Psicodèlic.
Aquest grup té molts seguidors arreu del món, i tenen bastantes discografies com The Red Hot Chili Peppers, aquest va ser el seu primer disc, després d’aquesta discografia van fer el disc Freak styley, i després d’aquests n’hi  ha molts més, fins a setze.

A mi m’agraden les seves cançons, com a molts amics meus, i jo amb els meus companys intentem tocar la cançó de Dani California, una de les cançons més famoses.

John Anthony Frusciante és un guitarrista, cantant, compositor i productor musical estatunidenc conegut per ser el guitarrista de la banda californiana Red Hot Chili Peppers, amb els que ha participat en cinc àlbums d'estudi en dues etapes: entre 1988 i 1992 i des de 1998 fins al 2008. A banda dels Red Hot Chili Peppers, John Frusciante ha mantingut una carrera en solitari i també ha treballat amb Josh Klinghoffer i Joe Lally en el grup Ataxia.

0 comentarios: