09 de desembre 2016

Barça Kids

Aquest dijous, dia 1 de desembre, els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è vam aprendre els autèntics valors de l’esport, al pavelló municipal de Balaguer, on la fundació del FC Barcelona feia un programa educatiu anomenat Barça Kids.
En arribar es van presentar els nostres dos monitors i ens van donar samarretes de Barça Kids a tothom. I el primer que vam fer va ser dividir-nos en cinc grups perquè cada grup havia d’ esbrinar el valor que treballàvem que finalment era el respecte, a jo em va tocar la Mar ( 6è) , la Laia (6è), el Jan (6è), el Yeray (5è) i el Genís (5è). També se’ns van acudir molts altres valors importants com : treball en equip, l’esforç, humilitat ... Després vam esmorzar i just després començàvem la segona part del dia. Vam jugar al mocador amb respecte, vam fer entrenaments de handbol i, tot seguit, vam fer una sèrie de partits de handbol aplicant els valors que havíem estudiat. En acabar vam anar a dinar.

A l’última etapa del dia vam intentar, amb els grups que havíem format al matí, definir amb les nostres paraules tolerància. Tot seguit vam recordar els valors que havíem donat al matí i vam reflexionar sobre això. I ens van donar uns obsequis com el carnet de participant de Barça Kids i la seva revista oficial.

A mi m’ha agradat molt i he après unes coses molt importants sobre l’esport i m’he divertit molt jugant a handbol. 

0 comentarios: