09 de desembre 2016

Matilda

Matilda era una nena petita que vivia en una casa on els seus pares la tractaven molt malament, el seu pare treballava de venedor de cotxes, però era un estafador. Ell comprava cotxes antics i al seu taller els hi ficava serradures i canviava el conta quilometres. La seva mare era una dona forta que anava al bingo cada dia. Un dia Matilda va anar a la Biblioteca a agafar un llibre i se’l va llegir molt ràpid!! Llavors cada en llegia un.

Als 5 anys els seu pares la van apuntar a l’escola i la Sra. Honey es va adonar que ella era una nena prodigi, llavors aquella nit va anar a casa seva, ho va dir als seus pares però no s’ho van creure. Matilda un dia  quan va anar a l’escola es va topar amb una noia alta a classe, era la Sra. Trunchbull la professora més dolenta del col·legi. Aquell dia va preguntar com de lletrejar paraules i molts nens va rebre perquè no ho sabien.
La setmana següent una nena va ficar un llangardaix al seu vas i Matilda el va fer caure amb els ulls, després Matilda va anar a casa de la Honey i li va explicar la seva història i li va dir que la seva tia era la Sra. Trunchbull, llavors els dies següents va entrenar per poder alçar el i moure’l a l’aire. Un dia que estava la Sra. Trunchbull a classe el guix va començar a escriure sol a la pissarra, al veure-ho va caure al terra, ràpidament un nen li va tirar aigua i la van portar a infermeria.

Al tornar a casa Matilda va veure als seus pares marxant amb maletes, es veia que algú  li havia dit que el buscava la policia. Matilda va dir que volia a estar amb la Honey i els seus pares van dir que si la cuidava que vale. Matilda es va quedar amb la Honey a la casa Vermella.

0 comentarios: