16 de desembre 2016

MATILDA

MATILDA             

Hi havia una vegada Matilda, Matilda no era una nena normal, ella no era com els altres nens. A Matilda li encantava llegir i des de sempre, volia anar a l’escola, i justament, els seus pares eren el contrari a ella, ells, no tenien gens de cultura i no els hi interessava els estudis i eren uns irresponsables.
A la tarda deixaven a Matilda sola a casa i ella, aprofitava per anar a la biblioteca. La senyora de la biblioteca estava fascinada amb ella, s’avia acabat de llegir tots els llibres infantils i començava amb els llibres “totxos” com del Charles Dickens.
Un dia la senyora anomenada Trunchbull, va anar comprar un cotxe en el lloc on treballava el pare de Matilda, el pare de Matilda era un estafador de cotxes, en realitat eren cotxes molt vells camuflats com si seguessin nous.
Van parlar ells dos i van decidir apuntar a Matilda a l’escola de la Trunchbull, la Trunchbull era la directora d’aquella escola.
La Matilda va conèixer la sna. Honey, i va saber la vida i els secrets ocults de la seva vida. També va descobrir que tenia un poder, amb la força de la ment, podia... Moure objectes!
La Matilda es va vengar de la Trunchbull per que era massa cruel amb els nens, gràcies al seu poder.  
Llavors la sna. Honey va adoptar a Matilda i van viure felices per sempre
.

0 comentarios: