09 de desembre 2016

BarçaKids, un dia inolvidable

El dijous dia 1 de desembre vam anar a Balaguer als pavellons de l’Impacsa, allí vam fer l’activitat de BarçaKids, una activitat que fa el FCB Barcelona, que tracta dels valors com l’ambició, el respecte, el treball en equip... Vam sortir d’Albesa amb l’autobús i vam anar directes a Balaguer.
Quan vam arribar hi havia un “kit” de BarçaKids amb dos monitors a dintre, se’ns van presentar i els monitors es deien Mònica i Francesc. La Mònica aniria amb 3r i 4t (cicle mitjà) i el Francesc amb 5è i 6è (cicle superior).
 Després ens vam treure la jaqueta i el jersei i ens van donar una samarreta que hi deia BarçaKids de color blava i groga. Després ens vam separar cicle mitjà i cicle superior. Ens van separar en equips i ens van donar una tablet, uns codis QR i una fitxa. Al meu equip hi havia l’Alba, la Neus ,el Víctor, l’Enric i el Pau.

Quan vam acabar amb els codis QR ens en van donar unes altres de diferents,  i vam descobrir   que el valor era respecte. Després vam jugar al mocador i vam fer dos equips, que al ser dos cursos eren molt grans. Primer ens van fer sortir d’un en un, després de dos en dos i finalment de quatre en quatre. Ens ho vam passar pipa! Després vam començar a jugar a handbol en equips de 5 persones. Quan vam acabar vam dinar i després vam tornar tots al “kit”, allí ens van explicar coses del respecte i ens van ficar un vídeo de jugadors del Barça que explicaven els valors i després del vídeo ens van donar una revista del BarçaKids, un carnet de participant i ens vam ensenyar la web de BarçaKids. Tots vam tornar a Albesa molt contents.

0 comentarios: