19 de desembre 2016

MATÍLDA

La Matílda és una nena prodigi, és molt molt llesta per la seva edat, des de petita que li encanta llegir llibres i cada dia anava a la biblioteca per a llegir un nou llibre sobre noves coses per aprendre. Els seus pares eren tot el contrari a ella, el seu pare era com una espècie de enganyador de cotxes robats i el buscava la policia, la seva mare  sempre anava al bingo a jugar i era molt presumida i el seu germà era un cas perdut. La Matílda  sempre estava sola a casa llegint llibres o cuinant.


Un dia el seu pare es va enfadar amb ella per què llegia tot el dia en lloc de veure la televisió i va trencar i espatllar els llibres que la Matílda llegia  i feia mes coses així de cruels. Llavors la Matílda, sempre es venjava del seu pare per les coses que li feia, un dia fins hi tot li va empegar el barret al seu cap i no se’l podia treure.
Quan va començar a anar al col·legi la seva professora i ella eren com millors amigues, se’n tenien molt bé, però la seva directora era un dimoni amb viu,  era cruel malvada i és deia Trunchbull. 
La infància  de la professora que tenia Matílda, la Honey era molt trista, els seus pares van morir quan era petita i la anant criant la Trunchbull, la seva tieta, era tant cruel que sòl quan venia la Trunchbull la Honey ja tremolava. Quan ja era adulta representava que hi havien uns papers que la casa dels pares de la Honey, pertanyeria al familiar mes proper que seria la Honey si agüessin mort que es el que havia passat, pro aquests papers va amagar-los la Trunchbull per que la Honey no és quedes la casa.
A la Matílda li van sortir poders de “telequinesis” als seus ulls i va ajudar a la Honey  a que la Trunchbull se’n anés del poble i que la Honey recuperes la casa dels seus pares.
I al final la Honey va adoptar la Matílda i van viure elles dos juntes. 


0 comentarios: