19 de desembre 2016

BARÇA KIDS

El dijous, 1 de Desembre C.S. i C.M. a Balaguer vam anar a treballar els valors i a practicar un esport aplicant els valors.
Quan vam arribar vam deixar les motxilles i els anoracs, estàvem als pavellons d’IMPAXA, vam anar en un kit i hi havien uns monitors molt simpàtics, què és deien Mónica i Francesc, ens van explicar el què faríem durant el dia i què no només veníem a practicar esport, també veníem a treballar els valors.
A nosaltres, C.S ens va atendre en Francesc, ens va explicar què el valor que sobretot treballaríem el valor del respecte.
Després, vam fer una pluja d ‘idees i vam parlar dels valors que posàvem en marxa, quan practicàvem un esport, després vam jugar amb targetes, d’endevinar el valor que era i vam fer 5 grups, i en el meu grup hi havia: La Mar, el Raül, el Jan, el Genis, el Yeray i jo.
Vam endevinar el valor i vam fer unes quantes activats amb les targetes.
Després vam fer un joc, amb els grups d’abans, relacionat amb el ham boll, i també  vam jugar al mocador i vam anar esmorzar.
Vam esmorzar les nenes de 6é i 5é juntes i vam tornar al Kit.
Ens van ensenyar uns vídeos on explicava els 5 valors: L’Ambició, Respecte, Treball en equip, la Humilitat i l’Esforç.
Després vam anar a jugar un partit de Ham boll, i vam anar a dinar.
Allí vam jugar a amagar-nos i ens ho vam passar molt bé.
Després de dinar, vam tornar als pavellons i vam treballar molt els valors, i vam parlar de que quan fèiem esport, fem servir els valors.

 Abans de marxar, ens van donar una targeta i una revista de barça kids.   


0 comentarios: