09 de desembre 2016

Barça Kids!!!

El dia 1 de Desembre va manar d’ excursió a Balaguer per fomentar un dels valors que donaven allí: Jo tenia el cop d’intuïció de que seria el respecte, perquè d’ allò en faltava molt en aquesta escola.

Aquell dia coincidia que el Samir anava al judici per allò que li va fer el pare de la Gal·la Segarra. I anant pel camí vam veure el cotxe del seu pare a l’autocar i tots vam saludar-lo des de la finestra.

A l’arribar a Balaguer vam anar fins als pavellons de l’Impacsa i allà ens esperava el Kit del programa i 2 monitors: El Francesc i la Mònica.

En aquell moment ens van resumir tot el del dia i vam iniciar la primera activitat del dia: Escanejar els codis QR per descobrir la definició dels valors.


Després ens van demanar de trobar l’ endevinalla del valor d’ avui, era:

SI VOLS QUE ELS ALTRES T’HO FACIN FES-HO TAMBÉ AMB ELLS.

Resultava que el valor era el respecte, i després d’esmorzar vam fer el mocador i amb els mocadors aconseguits vam formar la paraula RESPECTE.


Després de dinar, que vam estar una estona jugant, vam reflexionar sobre el partit, vam fer-nos un carnet molt bonic i ens el van donar, seguidament de donar-nos la revista Barça Kids i ens van dir que anaven amb El Punt Avui de suplement l’últim diumenge de cada mes. Vam tornar a casa molt feliços i havent après valors.





0 comentarios: