19 de desembre 2016

El Resum De Matilda

Aquesta és l’ història d’ una noia de 4 anys anomenada Matilda, els seus pares, mai tenien cura d’ ella i la tractaven com una nosa.

I com que els familiars més propers no la cuidaven ella es cuidava sola i es dedicava a llegir llibres i a beure xocolata calenta i quan arribava la seva mare sopava i dormia amb els seus familiars a casa.

Un bon dia, va arribar el pare de Matilda i va fer que el seu germà (de la Matilda) calculés quants diners va guanyar aquell dia, però Matilda ja era més llesta que el seu germà i va dir el nombre correcte, però allò va provocar la fúria del seu pare, i la va insultar dient-li tramposa i mentidera.
En aquell moment el cervell de la nostra petita Matilda va començar a idear una altre càstig per al Senyor i la Senyora Wormwood.

Més tard, després de 3 càstigs per als seus pares i 6 mesos de llegir llibres, tots els de la biblioteca del poble i alguns de grans escriptors , Matilda Wormwood va començar a anar a l’ escola del seu poble, amb els nens i nenes de 5 i 6 anys a l’ escola Primària per a nens entre 5 i 12 anys Crunchem Hall, començava sent alumna de la Senyoreta Honey, i allí desplegarà tot el seu potencial, però això ho diré més tard.

Matilda havia de salvar la Senyoreta Honey de la pobresa i ella li va explicar la seva història i ella va decidir salvar-la amb el poder dels seus ulls és a dir, telequinèsia.

Després d’ uns dies de pràctica Matilda va executar el seu pla: Fer que el guix escrigui a la pissarra:

Agatha. Sóc Magnus,
i faràs bé de creure-t’ho. Agatha, torna-li la casa a la meva Jenny, torna-li els diners a la meva Jenny i desprès guilla d’ aquí, si no ho fas vindré i t’ agafaré, vindré i t’ atraparé com tu m’ho vas fer a mi, et vigilo,
Agatha.

El guix va caure al terra i es va partir en 2 meitats amb un Crec sec.
-Per fi algú l’ ha tombada!- va dir un mestre seguit de tots els altres mestres de l’ escola per a socórrer la pobra dona allà tombada al terra.

Allò va fer molts canvis en la vida de la Senyoreta Honey i de la Matilda.

Una tarda Matilda va arribar a casa i els seus pares volien marxar a Espanya, així, de cop!


Com que Matilda sabia que els seus pares no l’ estimaven va tenir una idea que podria fer que la Senyoreta Honey els preguntés als seus pares si ella la podia cuidar, i els pares –rarament- van acceptar i finalment Matilda va veure el seu germà dient-li adéu per sempre més.

0 comentarios: