12 de desembre 2016

Barça kids

El dia 1 de Desembre vam anar a fer una excursió a Balaguer, que es deia Barça kids, ens van explicar a l’escola que allà ens explicarien els valors de com jugar be, també ens van explicar que jugaríem a “hanboll” que és un jóc, que s’assembla molt al futbol però jugant amb les mans en lloc de amb els peus. Però sobretot ens explicaran això dels valors.
Vam anar a fer aquesta excursió 3r, 4t, 5è , 6è.
Quan vam arribar a Balaguer, anàvem a fer Barça kids a una espècie d’edifici, on em va explicar la Carla Parisi que és el lloc on feia dansa, era un lloc molt gran i primer de tot vam anar a una espècie de mini camp de futbol. Els monitors que ens van tocar eren la Mónica i en Francesc, ells dos ens van donar uns samarretes del barça kids que les portaríem tot el dia, i també ens van explicar que els valors per jugar bé son:
Treball en equip, respecte, esforç, ambició i humilitat, aquests són els mes importants. La seva dita era “qui té els valors guanya” i és el que li deia a la nostra samarreta. I ens van ensenyar un video sobre un equip que jugaven  amb aquests valors.
Després ens vam separar amb dos grups, 3r i 4t els va tocar a la Mónica i a 5è i 6è amb el Francesc.
Després ens vam dividir amb grups de sis, excepte el meu que érem cinc: l’Enric, la Carla.S, la Neus, el Victor i jo.
Ens van donar una tablet i unes targetes per equip i  vam tenir que esbrinar quin era el valor que havia elegit els professors, però abans teníem que esbrinar el significat dels valors. Al final després de esbrinar el significat dels valors vam començar a pensar quin era el valor que havien triat els professors amb les pistes que ens havien donat i al final era el respecte. Vam parlar una estona sobre el respecte, com ens comportaríem  a l’escola a partir d’aquell dia...
Després vam jugar a xocar-nos la ma, a ajudar-nos a alçar-nos del terra i a fer-nos abraçades entre tots, era com un joc de confiança.
Després vam anar a jugar al mocador bastanta estona i vam fer dos equips entre 6è i 5è.


Després vam anar a jugar a jocs de pilota com a passar-nos-la i coses així... I vam jugar a “hanboll”.
I vam anar a dinar a fora, amb un sol que ens molestava molt, després de dinar vam anar a una zona molt ampla on vam jugar al “pilla pilla” una estona. Després d’una estona vam fer una rotllana entre nosaltres i vam anant contant acudits i fent reptes i coses així...
I vam tornar amb aquell mini camp de futbol i ens van ensenyar un vídeo sobre el  respecte i sobre la web del barça kids, a la web hi havia molts jocs i moltes coses per veure i per final vam veure un vídeo d’una cançó i ens vam posar a ballar tots plegats. Després ens van donar un carnet i vam anar a Albesa.



0 comentarios: