09 de desembre 2016

Barça kids

El dia 1 de desembre vam fer una sortida a Balaguer al Barça Kids, a aprendre els valors de l’esport. El Barça Kids és un programa patrocinat per la fundació del Barça, allí s’aprenen valors per a jugar net i no enfadar-se quan es perd.
L’autocar ens va venir a buscar a Albesa, pel camí cap a Balaguer vam estar parlant i a mi se’m va passar molt ràpid, l’autocar ens va deixar als pavellons, tot seguit vam entrar al kit. Vam passar per una mena de petit túnel a l’entrar, era com un recinte amb el terra de gespa i una pantalla bastant gran. Teníem una monitora que era per 3r i 4t i un altre monitor que era per 5è i 6è. Ens van explicar una mica tot el que faríem aquella dia. L’escola havia triat un valor per treballar allí que al final del dia vam descobrir. Vam començar al matí parlant dels valors per després poder aplicar-los en l’esport, també ens van donar unes samarretes de color groc amb una Terra dibuixada de color blau i al darrera hi posava: qui té valors guanya. A continuació vam anar a un pavelló perquè tots no hi cabíem. Al kit, allí ens van separar en cinc grups i van donar unes tablets, unes cartes i una fitxa per grup. Amb la tablet havíem de fer una foto al codi que hi havia a les cartes i copiar la seva definició a la fitxa, quan ho vam tenir copiat va sortir una frase molt bonica, Això també ho vam fer amb unes altres cartes on també va sortir una altra frase i per finalitzar aquella part del matí, en una pissarra vam escriure arguments sobre quin valor podia ser. Després ho vam intentar aplicar en l’esport i va sortir bastant bé. Estàvem tots barrejats i quan sonava el xiulet havíem de xocar-li la mà o abraçar-nos amb la persona que teníem al davant. Després vam anar a esmorzar, vam parlar una mica i vam tornar amb els nostres grups d’abans per jugar a handbol. No vam guanyar tots els partits però com deia la samarreta: qui te valors guanya, era com si també haguéssim guanyat, però en valors.



Després vam anar a dinar i quan vam haver acabat vam anar a jugar en un camp de pedres. Al cap d’una estona vam tornar a entrar als pavellons, amb el nostre monitor vam parlar sobre quin era el valor que l’escola havia triat i va resultar que ara el respecte. Vam parlar sobre què era i com el podíem aplicar, també vam aprendre un altre valor: la humilitat, la definició també la vam apuntar a la fitxa del grup. Per acabar el dia vam tornar al kit, ens van explicar que tenien una pagina web amb jocs on hi podies entrar, també ens van donar una revista que feien ells cada diumenge de final de mes i una targeta que vol dir que som nens barça kids!      


0 comentarios: