10 d’octubre 2011

Cesc al barça

El migcampista espanyol Cesc Fàbregas, va ser presentat aquest dia com a nou reforç del Barcelona, provinent de l'Arsenal i immediatament es va dir compromès amb el club, al qual espera no defraudar. L'ex capità dels Gunners, que ja va passar la revisió mèdica, va signar un contracte pels pròxims cinc anys i es va dir més tranquil una vegada que la negociació ja està tancada, després de diversos rumors sobre el seu traspàs al quadre culer.


Fàbregas, que portarà el Doral "4", va recordar que hi ha gent al club català amb l'està en deute, pel fet de sortir del Barcelona als 16 anys d'edat per anar a l'Arsenal, que al final li va donar l'oportunitat de debutar a Primera Divisió.

El campió del món a Sud-àfrica 2010, va afegir que l'objectiu principal és fer que el Barcelona sigui el millor equip del planeta, "el més important és estar amb els companys i aconseguir que el club sigui el més gran del món". Cesc Fàbregas, finalment va declarar que està a punt per ser utilitzat pel timoner Josep Guardiola. També va agrair a l'entrenador de l'Arsenal, Arsene Wenger per accedir a vendre el Barcelona.

0 comentarios: