31 de maig 2010

Cap de setmana a Salou

El divendres a la tarda vaig anar a Salou a un hotel que es deia Dorada Palace. Tenia quatre estrelles, era molt gran, tenia com a mínim tres piscines. Una era per la gent gran, l’altre era pels bebès i la ultima era com un jacutsi que estava a d’alt de tot de l’hotel.

El dissabte vam anar tot el dia a Port Aventura. Vam pujar a totes les firetes menys al Furius Bacus. No hi vam poder pujar perquè hi havia molta cua. Primer vam anar a les d’aigua menys al Tutu plish plash que hi vam pujar a la tarda. Després vam passar pel Far Eest i vam pujar a l’estampida, vam fer una hora de cua.

Desprès vam anar a Mèxic, vam anar al temple del foc, a dins feia una calor horrorosa però va ser molt divertit. Vam anar a dinar i vaig menjar: una costella de porc amb patates fregides, vaig beure un vas de coca-cola i de postres un tros de pastís de xocolata i nata.



Després de dinar vam anar a l’Hucara còndor. Vam fer mitja hora de cua. Només va durar cinc segons la baixada. Després vam anar a Xina. Vam pujar al Dragon Khan. Vam fer una hora de cua, quan vam pujar el meu germà li va agafar por, sobretot a la primera baixada que es la més forta però desprès ja no va tenir por.

Vam acabar i de cop es va ficar a ploure. Vam anar correns cap al cotxe però quan vam arribar a l’entrada va parar de ploure però vam anar directament al cotxe perquè l’Edurne havia de menjar la papilla.

El diumenge vam anar a la platja de Cambrils a jugar a unes canastes que hi ha. Vam jugar fins a les dos, desprès vam anar a un bar a dinar. I després vam tornar cap a Albesa.

0 comentarios: