31 de maig 2010

La Lliga és nostra!

El passat diumenge dia 16 de maig es van jugar el dos grans i últims partits de la Lliga, i amb aquells partits hi havia la gran copa de la Lliga en joc.

- Madrid – Màlaga (1-1)

Madrid: Gol de Van den Vaart. Màlaga: Gol de Duda.

- Barça – Valladolid (4-0)

Amb gols de: Pedro, dos de Messi i un del Valladolid a pròpia porteria.

El Barça va guanyar amb una contundent golejada al Valladolid que ara ja es a segona divisió. El Barça suma un altre títol als altres sis de la temporada passada. Buf!, quants títols per contar, ja n’hi van set!

Després d’una temporada molt igualada a punts amb el Madrid, el Barça ha aconseguit tenir quatre punts més que el Madrid i guanyar la treballada Lliga. Després de que el Sevilla ens eliminés de la Copa del Rei i l’Inter de Milà de la Champions, el Barça va carregar els ànims i les forces per aconseguir la Lliga que tant ens ha costat aconseguir.

Tal hi com va dir l’entrenador Josep Guardiola després de la derrota contra l’Inter:

“Conec molt bé aquest equip, i he notat, durant l’entrenament d’avui, que els meus jugadors no estaven gens decebuts, que havien esborrat de la memòria tot el que va passar ahir i que havien i han carregat moltes forces per almenys, intentar guanyar la Lliga, perquè els meus jugadors se la mereixen molt més que ningú”

El Barça es un gran equip, i un equip que també té molt bon cor, juga molt bé i molt net, i que té molt de coratge. Es un equip especial, meravellós, es...

Molt més que un club!

Visca el Barça!

0 comentarios: