31 de maig 2010

Crackòvia

Hola, avui us vull presentar un programa de televisió que es diu: Crackòvia.

El fan al canal TV3, els dilluns a les 21:50 i els dissabtes a les 13:00.el director d’aquest programa es el mateix que el del Polònia, Toni Cruz, i per fer els dos programes fan servir als mateixos imitadors, però se’n surten molt bé!

El Crackòvia es un programa d’humor i d’esport.

Imiten a molts dels cracs del futbol, com per exemple: Pep Guardiola, Johan Cruyff, Josep Lluis Núñez, casi tots els jugadors del Barça i els del Madrid, tot tipus de president (passats i actuals) i entrenadors de molts equips (Barça, Madrid, Español, Inter de Milà, Bayern de Munich),...

A part de fer el programa, el Crackòvia ha tret al mercat dos llibres, un que es diu: El Crackòvia de les 6 copes i l’altre es diu: Crackòvia.


El llibre del Crackòvia de les 6 copes es molt divertit, t’ensenya com imitar als personatges de Crackòvia, el gran humor de Andrés Iniesta (entre ells molt acudits molt divertits), entrevistes a: Johan Cruyff, Sergio Ramos, Escupi i Pedro. També hi ha un pròleg que explica les sis copes, amb un ambient molt divertit.

Hi ha passatemps, pel·lícules que ells han modificat i també hi ha el joc de les sis copes, per jugar en família. Us recomano que us llegiu aquest llibre, perquè es molt divertit!

El llibre que es diu Crackòvia presenta a tots els personatges, té jocs, ... i no us puc dir gran cosa més perquè no m’he l’he llegit encara. Però conec una persona que sí que se l’ha llegit i m’ha dit que us el recomana.

També us recomano que mireu aquest programa si voleu riure una mica abans de anar a dormir.

3 comentarios:

Anònim
Diu ...

Crackòvia mole moltíssim!!!

Manel Asensio Palau
Diu ...

es molt xulo, i espero que seguixi sempre, has fet bé per comertar-ho peruq si algu no ho coneix ja ho coneixerá.

Sergi Bo Sanmarti
Diu ...

Aquesta serie a mi m'agrada molt. Cada dilluns la miró no m'hen perdó cap capitul.