21 de maig 2010

My Camp Rock 2

My Camp Rock 2 és un concurs que fan al canal de televisió: Disney Channel. Per participar a aquest concurs tens que gravar-te un vídeo cantant una de les quatre opcions de cançons que hi ha a la pàgina web: www.disneychannel.es/mycamprock2.

La data de límit d’aquest concurs es el dilluns dia 17 de maig, així que si hi voleu participar ràpid!
Totes les cançons són de la pel·lícula Camp Rock i son les següents:

- Her I am
- Play My Music
- Who Will I Be
- Gotta Find You
Un cop has enviat el vídeo pots sortir per la televisió i et poden agafar com a semifinalista. Si t’agafen, et donen l’oportunitat d’anar a Madrid a un estudi de gravació i allí et deixaran gravar una cançó i tindràs l’oportunitat de expressar-te davant de grans professionals de la música.

Al cap d’uns dies diuen per la televisió qui són els quatre finalistes. Els quatre finalistes van a un campament, tot l’estiu. Allí et faran classes de cant, classes de ball,...

El campament es molt semblant al de la pel·lícula Camp Rock, el concursants tindran com a casa un bungalow on podran dormir. Tindran un menjador a l’aire lliure i un tancat, una piscina, un escenari, moltes aules per passar-s’ho bé i molts instruments per tocar.

Els professors son professionals de la música, i també i haurà persones famoses de altres series espanyoles del Disney Channel que vindrien a passar l’estiu amb els concursants i a ajudar-los i divertir-los.

Cap al final de l’estiu, fan el gran concert final. Després de estar practicant durant tot l’estiu, els concursants canten amb un gran escenari el millor que poden i el públic decideix qui es el guanyador. Al cap d’uns dies l’anuncien per Disney Channel i el guanyador rep una copa i el gran premi de fer un videoclip amb un cantant espanyol del Disney Channel: Ismael.

L’any passat ja es va fer aquest concurs i la guanyadora en va ser una nena de deu anys anomenada: Lucía Gil.

Espero que mireu el concurs i ànims per participar-hi!

1 comentarios:

Maria
Diu ...

Jo no he participat, però ho bec interesant Laura.
M'ha agradat el text, perquè has ficat el nom de les cançons... Ets molt detallista.
Espero que et vaigi bé!.