03 de maig 2010

Patito Feo

Patito feo es una sèrie que fan de dilluns a divendres a les 21:30. Parlen en argentí i tracta de una noia que es diu Patricia però li diuen Patito, la seva escola es diu Pretty Land en la qual estudia música , i competeix contra una competència : Las Divinas. Patito es del grup de Las Populares.

L'Antonella, una noia de el grup de las Divinas intenta sempre fer tot el possible per fer-li mal a la Patito. Patito i Antonella son germanastres perque el seu pare es va casar amb la mare de la Antonella perque la seva mare va fingir tenir un embaraç d'ell ...



I la Patito va tenir que estar 13 anys sense el seu pare perque la seva mare no li va dir mai res del seu pare fins que ho va descubrir ella sola tot, el seu pare tampoc no sabia que Patito era la seva filla...

Si voleu saber com s'acava...

Us recomano aquesta sèrie mes que res a les noies perque es mes de noies. Mireu algun capítol noies, que ara esta la cosa molt guai i ja em direu si us ha agradat amb un comentari, ja veureu com us hi enganxareu!

1 comentarios:

Laura Olona Seró
Diu ...

A mi aquesta serie no m'agrada, perquè no m'agraden aquest estil de sèries tant liades, tot i que crec que si ha estat la sèrie més vista de Disney Channel es per alguna cosa.
LAURA OLONA