31 de maig 2010

Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic es un jugador de futbol que el va fitxar el F.C.Barcelona al mercat. Zlatan Ibrahimovic juga de delante centre. Es un jugador que medeix 1,87 m i pesa 84kg.

Zlatan Ibrahimovic es un jugador que abans jugava amb el Inter de Milan. Zlatan Ibrahimovic va ser portat de l’Inter de Milan a Barcelona i van portar de Barcelona a Inter de Milan al Samuel Eto’o que era el delane centre del barça. El va fitxar el Barcelona abans que comences la lliga 2009/10. Zlatan Ibrahimovic va començar la lliga fent molts gols i jugant bé, però ara porta una ratxa que no juga bé i no fa gols, només en va fer un contra el Stuttgart que va significa l’empat un a un a la ida dels vuitens de final de la champions.



A la volta dels vuitens de final tampoc va fer cap gol però el F.C.Barcelona es va classificar per els quarts de final després de guanyar quatre a zero al Camp nou.

Però no passa res perquè el barça es va classificar igual. A les semifinals contra l’Inter de Milan. A la ida van quedar tres a un. El zero a un el va fer el Pedro i els gols de l’Inter de Milan els va fer: Sneijder el un a un, el dos a un el va fer Maicon i el tres a un el va fer Milito.

Al Camp nou van quedar un a zero a favor del barça. L’únic gol el va fer Piqué al minut vuitanta- quatre. El barça va quedar eliminat de la champions perquè havia de guanyar per dos gols de diferencia i nomes en va fer un.

A la final de Madrid es van enfrontar el el Bayern de Munich i el Inter de Milan. Va guanyar aquest últim.

0 comentarios: