15 de maig 2010

El rompedientes

El Rompedientes és una nova pel·lícula que em sembla que ja no la fan als cinemes. Jo la vaig anar a veure al cinema JCA cinemes d’Alpicat. És molt divertida, us la recomano i també que us la descarregueu.

La peli és d’un jugador d hoquei que li trenca les dents a un altre jugador, el noi es converteix en una fada de les dents. Cada dia per allà mitja nit es converteix en fada de les dents i li surten unes ales; porta una bossa, una camisa i uns pantalons de color blau i no porta sabates. Té una núvia i a la seva filla li cau una dent aquella nit i li toca anar a aquella casa i espera que no el descobreixin. Es fa petit amb un esprai.

A l’endemà la mare de la nena que te un fill més gran el porta a casa del noi i van a una botiga de musica, doncs el nen toca molt bé la guitarra. El nen es va apuntar a un concurs de guitarra. A la nena li havia caigut una altra dent i al nen com que se li havia trencat la guitarra no podia tocar. A la nit la nena descobreix al noi i quan va a veure al nen li dona una guitarra per a poder tocar.

A l’endemà el nen va al concurs i... si voleu saber com acaba la mireu perque es molt xula.

0 comentarios: