07 de desembre 2007

Coc ràpid

Aquest és el coc que fa la meva padrina i que es pot menjar sol o amb xocolata desfeta, de totes maneres està molt bo.
Ingredients:
- 1 vas d’oli
- 1 vas de llet
- 1 vas d’aigua
- 1 vas d’anís
- 2 vasos i mig de sucre
- 4 vasos de farina
- 4 ous
- 1 paquet Royal
- 1 tubet de llimó
Preparació:
1- En un bol posem la farina i els quatre ous. Hi afegim un vas d’aigua, un de llet, un d’oli, un d’anís i un de sucre. Ho barregem tot fent una massa molt suau. Si no queda prou desfet es pot fer amb la batedora.
2- Després es prepara una safata amb paper per al forn, que ocupi tot el fons de la safata (es posa perquè no s’enganxi el coc).
3- Es tira la barreja que hem preparat amb el batidor, a la safata, que posarem al forn.
4- Es posa al forn durant uns 30 minuts a 180 graus.
5- Quant ja han passat els minuts ho traiem del forn i es deixa refredar.
6- Quan està fred es treu de la safata i s`adorna amb una mica de sucre per sobre i bon profit!!!

0 comentarios: