05 de desembre 2007

Nous càrrecs!

Avui hem renovat càrrecs. L’ultima vegada he estat subdelegat. Ara he sortit elegit d'edició que consisteix en corregir textos, i imatges, que consisteix en escanejar. D’edició no s’ha presentat ningú, per això s’ha pogut votar a tota la classe.
Aquest any ens hem presentat per mitjà de Google Groups, com totes les vegades que em fet eleccions.
De càrrecs han sortit: delegat Xavier, subdelegada Irene; bibliotecàries Elisabet i Marc Balagueró; edició Arnau i Núria; imatges Arnau, Marc Balagueró i Dídac.
Ara el nostre professor ens ha portat un escàner de casa seva que es molt ràpid, per això d’imatge n’hi han sortit tres.
A mi no m’ha agradat sortir d’edició perquè porta molta feina, però sort que hi ha un ajudant. Fins ara el Sergi i la Irene han estat els de edició. El Sergi, quan corregia algun text, el canviava tant que quan el llegíem no semblava nostre.
M’agradaria que hi hagués algun càrrec més, com per exemple material. Jo crec que ho farem molt més bé aquest any. Perquè és clar ara ja hem crescut i madurat, n’hi ha alguns que una mica menys i, d'altres, més, com a totes les escoles.
Les eleccions han anat bastant bé. Primer hem apuntat a la pissarra els noms dels candidats a cada càrrec. Després hem apuntat dos noms de cada càrrec (menys d'imatges, que eren tres), que cadascú creia en un full. Llavors l’hem doblegat i el professor se'ls ha quedat. Un ha sortit a la pissarra i el professor llegia els noms. I han sortit els elegits.

0 comentarios: