16 de desembre 2007

Arròs al forn

La meva tieta quan ve a Albesa sempre ens fa un arròs molt típic de València allà on viu. Per això he decidit penjar-la a Internet perquè vosaltres l’intenteu fer. És molt bona i es fa amb els següents ...
Ingredients:( Per a 4 persones)
- 400 grams d’arròs
- Una cabeça d’alls sense pelar i desgranada
- 400 grams de costella de porc
- 4 bocins de botifarra negra
- Una patata mitjana
- Mig pebrot roig
- Un tomàquet madur gros
- Un pot petit de cigrons
- 1 litre de brou de carn
- Una tassa d’oli
- Un pessic de colorant alimentari
Preparació:
En una cassola de terra fregiu la botifarra i reserveu-la en un plat, seguidament fregiu una mica el tomàquet tallat a rodanxes de dit i també el reserveu.
Fiqueu a la cassola la costella i els alls, salpebre-ho. A mig daurar afegiu el pebrot tallat a bocins grossos i la patata trencadeta a làmines.
Quan la costella i les verdures estiguin ben cuites afegiu l’arròs, li feu donar uns tombs fins que quedi cruixent. Afegiu una mica de colorant alimentari, els cigrons i el brou. Poseu també a la cassola la botifarra i el tomàquet que havíeu reservat.
Deixeu-lo bullir a foc lent fins que es begui tota l’aigua, uns quinze minuts. Els últims tres minuts deixeu-lo al forn, ben calentet, i ja el podeu servir. Bon profit!

1 comentarios:

Marc Barios
Diu ...

Dídac, aquet arròs fa una pinta per llepar-se'n els dits un dia el fare a casa de ma padrina.