19 de desembre 2007

Toquem la flauta

Ja fa unes quantes setmanes que els de 6è preparem una interpretació instrumental. Toquem amb flauta la cançó Dreams, que en català significa "somnis". És del grup "The Cranberries".
Quan la senyoreta Sònia, la professora de música, ens va ensenyar les possibles cançons a tocar tots varem dir que volíem aquesta, fins i tot sense acabar de sentir-les totes.
Primer ens semblava molt difícil, i és que amb el que sabíem fer amb la flauta, realment ho era. Vam haver d'aprendre a tocar una nova nota: el si bemoll. Hi ha un fragment de la cançó que no toquem, perquè totes les notes són alterades amb el bemoll, i ens faríem un bon embolic. A part, en aquest bocí, la cantant dels Cranberries, la Dolores O'Riordan, fa una mena de xiscles que queden molt originals.
Ens ha costat bastant aprendre a tocar aquesta cançó, per sort, la nostra mestra ja s’ho va pensar i varem començar a estudiar amb molta anterioritat del festival de Nadal de l’escola, que és on la representarem aquest divendres, 21 de desembre.
Com cada any, els nens i nenes de cada curs es preparan cançons, poemes, o també es fa alguna representació de teatre ... i els pares, padrins, germans, en fi, família, ho venen a veure.
Els meus companys i jo estem molt contents i a la vegada nerviosos. Esperem que ens surti molt bé.

1 comentarios:

Unknown
Diu ...

ke falsos no sabeu ni aguantar la flauta penosos!!!