14 de novembre 2007

Àlber Actual

A finals de setembre, el nostre mestre va demanar l’espai per crear Àlber Actual. Després hi ha treballat per deixar-ho tot enllestit fins que ahir, finalment, es va començar a publicar.
És un bloc de l’escola on poden participar mestres, pares o si convé, alumnes, i explicar allí el que vulguin. I les mestres de parvulari podran publicar dibuixos dels seus nens.
Aquest bloc s’ha creat amb finalitats educatives, per tant, la gent que hi publiqui, allí no explicarà la seva vida, sinó que explicarà coses de la seva classe, festes populars, notícies interessants del poble, i tot allò que estigui relacionat amb l’educació.
La primera entrada la va fer el Xavier Olivart, el mestre de 5é. Jo no sé si interessarà gaire, un bloc de l’escola, perquè, de moment, només hi parlen els mestres, i segons com pot semblar avorrit. Però potser més endavant el Ramon ens deixarà publicar a nosaltres.
Per ara, ningú de la nostra classe ha publicat al bloc, perquè tots tenim molta feina amb els treballs, els textos, les entrades, els deures ...
L’Àlber Actual, evidentment, està vinculat a les nostres pagines personals, al bloc, als temes de ciències. També hi ha una pagina que parla de l’escola, que l’ha escrita el nostre mestre.
Jo us recomano que hi aneu, per veure una mica com és, de que va la web... Si us interessa visitar aquest bloc aneu a la web: Àlber Actual

0 comentarios: