27 de novembre 2007

Els flams més bons

Ara us explicaré com la meva padrina fa un flam de coco molt bo. Com ja sabeu el flam es pot menjar en totes les estacions de l’any.
Ingredients:
- 1 pot de llet condensada
- 100 grams de coco
- 3 ous
- una cullerada de sucre
- ¼ litre de aigua
Preparació:
1. Separar els rovells de les clares, barrejar la llet condensada amb els rovells, afegir el coco i l’aigua. Barrejar.
2. Batre les clares amb la batedora, unir-les suaument amb el que acabem de preparar.
3. Abocar la preparació en un motlle, coure'l en el forn fins que el flam estigui espès (uns 30 minuts).
4. Treure el motlle quan estigui fred.
Decoració:
Ho podeu decorar com vulgueu, però la meva padrina ho fa així:
Quant el flam està fred es posa en una plata i es decora pel damunt amb caramel líquid i unes cireres vermelles i verdes, que es fabriquen especialment per als postres.
A mi m’agraden molt els flams, sobretot aquest. Es poden fer d’altres gustos: de cafè, bescuits... El podem fer de diferents formes.

0 comentarios: