26 de novembre 2007

Un doble cas

Títol: Un joc perillós/El cavaller fantasma
Autor: Thomas Brezina
Il·lustracions: Rolf Bunse
Editorial: Cruïlla
Idioma de publicació: Català
Primera edició
Aquest cap de setmana m’he llegit un llibre, i m’ha agradat tant que ho he fet d’una tirada.
Són dos llibres en un. "Un joc perillós" i "El cavaller fantasma". Al final de cada capítol et fa preguntes, i per saber la resposta hi ha un descodificador. Al final hi ha una mena de taula que has d’anar omplint i que quan acabis et dirà si has resolt el cas bé, si ho has fet malament ...
En Lluc, la Virgi i en Pau són molt amics. Aquest darrer, té un joc d’ordinador que li agrada molt, i lluita per ser el primer de la classificació. Aquest lloc l’ocupa en Heavy, que segons les seves deduccions i la dels seus companys és un noi.
Un dia, tot jugant, va entrar en Baró X a la seva habitació, que és el monstre que veu a l’ordinador. Aquest, agafa l’aparell tant estimat pel nen i el llança al terra. Després se’n va corrent. En explicar-ho als seus amics quan estaven en un bar, es van quedar amb la boca oberta.
Aleshores van veure passar aquella persona disfressada de Baró X i se’n van sense pagar. Després tenen uns quants problemes, i han d’investigar moltíssim, sinó en Pau no podrà tenir el seu record.
El cavaller fantasma és molt interessant i intrigant. La classe de la colleta va d’excursió en un castell vell, hi ha una armadura molt antiga, i després de veure com una noia entra per la finestra es produeix un robatori. La senyora que viu al castell és atropellada, i ningú sap que fer.
Creus que aconseguiran atrapar els lladres?

0 comentarios: