16 de novembre 2007

Els nostres autoretrats

Ja fa unes setmanes que un dijous, fent plàstica, a tots els de cinquè i sisè ens van fer unes fotos. Jo no sabia per què eren. El dijous següent ens van donar les nostres fotografies amb una cartolina i ens van explicar que les fotos servien perque ens dibuixèssim. Gràcies a les fotos ens va ser més fàcil dibuixar-nos.
Vam estar dos sesions treballant-hi, els de cinquè també ho van fer amb nosaltres. Ens va costar una mica, però ens en vam sortir. Després de dibuixar-los, els vam pintar amb els tons del color més semblant a la nostra cara.
Quan ja vam acabar de fer-los, els vam repassar amb els color que els vam pintar, i com que anavem fent retocs, ens van quedar bastant bé.
Finalment, vam pintar unes lletres que hi deia "autorretrats" de diferents colors per penjar-les amb els nostres dibuixos.
Ahir els van penjar a la paret de les escales que van cap a la nostra classe. Ara estan tots esposats amb la nostra fotografia a costat, perquè puguem veure de qui és cadascun dels dibuixos.
Jo, reconec que ens van quedar molt bé i que ens hi vam esforçar tots, o almenys jo. La majoria s'assemblen, a part d'algun, però no passa res.

1 comentarios:

Sergi
Diu ...

A tu t'ha quedat molt bé, l'autoretrat.