20 de novembre 2007

Tutors de contes: acció!

Avui hem provat l’experiència de fer de tutors de contes. Cada un ha explicat el conte que havia triat, cadascú a la seva manera i després hem fet activitats, com per exemple buscar les diferències, fer un laberint, pintar un dibuix, en fi, totes les activitats relacionades amb el conte. També els hem fet preguntes sobre el conte.
Els nens s’ho han passat molt bé i han aprés bastant. Fins i tot hi havia algun nen que sabia llegir lletra d’imprempta!
A tothom li ha agradat molt explicar contes als nens. Malgrat això, hi ha hagut algú a qui no li ha agradat gaire el seu "alumne".
Per repartir-nos millor, la meitat de la classe ha explicat el conte a la classe de 6é i l’altra meitat l’ha explicat a la classe de P5. Mentre explicàvem el conte i mentre feiem les activitats, el nostre mestre ens anava fent fotos. De totes les fotos que ha fet, les que estiguin bé formaran part del CD de fi de curs.
A mi m’ha agradat aquesta experiència i m’he divertit molt amb els nens. D’aquí a tres setmanes hi tornarem, amb el mateix nen però amb un conte diferent.
En un article anterior, l'Arnau explica com es prepara. Aquí teniu un ellaç directe: Tutors de contes: preparació.

0 comentarios: