28 de febrer 2007

Anem a més de cent

Quan, pels volts de Tots Sants, vam començar a treballar en aquest blog, pensava que seria una bona eina de comunicació. Tot just acabàvem d'estrenar els comptes de correu amb xat i, en poc més d'una setmana, ja havíem posat en marxa l'agenda i el grup a Google. Era molta tecnologia i la classe portava un ritme frenètic.
Sense treva, a mig novembre vam inaugurar les pàgines personals, amb els perfils i opinions de cada un. Poc després començava la publicació de textos i, abans d'acabar el mes, es convocaven les primeres eleccions per Internet.
Desembre, amb pocs dies de classe i les avaluacions, ens va permetre consolidar el que havíem après i adonar-nos que se'ns havia passat volant el primer trimestre. Adéu 2006, hola 2007.
El mateix 1 de gener els meus alumnes van tornar a la càrrega i vaig haver de donar les vacances per acabades. La tornada a l'escola, amb una aula totalment renovada, ens accelerava de nou: més publicacions, nova versió del Blogger, reformes de les pàgines personals, alertes, documents compartits a Internet, ...
Mentrestant, anaven sorgint noves idees, com ara les entrevistes, les correccions compartides, les recomanacions i els nous encarregats d'imatges i publicacions.
I així, gairebé sense voler-ho, resulta que ja hem publicat més de cent pàgines, entre articles del blog, perfils personals i textos. Ens hem acostumat al ritme i ja ni el notem, tot passa amb naturalitat.
Farem coses noves? Suposo que sí. Tenim moltes idees i ganes de passar-ho bé. No ens perdeu de vista, hi pot haver sorpreses. Poseu a punt els motors perquè, nosaltres, anem a més de cent.

0 comentarios: