07 de febrer 2007

Partits al pati

Durant tota la setmana, a l’hora del pati, juguem a futbol. Primer triem els equips. Quant ja hem acabat comencem a jugar. Algunes vegades fem molts gols però, normalment, el que més fem és fallar xuts a porta, bastants corners i faltes.
Al final quasi sempre acaba guanyant l’equip del Xavier Fulla i, de tant en tant, empatem o guanya l’equip del Robert Sabartés.
Hi ha alguns jugadors que tenen massa temps la pilota i fins a l’últim moment no l’acaben passant. Molts nens petits i grans juguen al partits de futbol que fem al pati.
Els qui no juguen a futbol s’estan a les entradetes de les classes. Allí juguen a moltes cosses. Els qui surten a fora, de vegades, reben alguna pilotada, però la pilote és de plàstic i no es queixen de res. S’ho passen bé corrent i jugant amb els companys de classe.
El pati està fabricat amb ciment i pintat de roig. Les porteries són a cada punta del pati i, al darrera, hi ha unes cistelles per jugar a basquet, que no s’utilitzen gaire perquè són molt altes.
Cada dia vigilen el pati dos o tres professors perquè si algun nen es fa malt el pugin curar, i també per evitar baralles i problemes.

0 comentarios: