19 de febrer 2007

Eleccions a la classe (II)

El passat dijous, dia 15 de febrer del 2007, vam començar el procés de les eleccions. Des de aquell dia fins al dilluns dia 19 vam presentar candidatures al que volíem fer i posàvem per què volíem tenir aquell càrrec. Tot això per Internet, a través del grup de Google.
Avui, dilluns, a la segona hora de classe, el professor ens ha donat un full on hi posava el nom dels càrrecs que podíem ser. Ens ha deixat una estona per què apuntéssim els qui voldríem que tinguessin cada càrrec. Després hem recollit les paperetes. El professor anava llegint els resultats, mentre el delegat ho apuntava a la pissarra. Quan hi havia algú amb els mateixos vots que un altre, fèiem el desempat.
Foto: Arnau, Núria, Irene i Sergi
L’Arnau Piqué, que ja era el delegat, ara ho torna a ser. El seu ajudant serà el Didac Bernat. De la biblioteca s'encarregarà la Núria Farrús, ajudada pel Xavier Llobera.
El de les publicacions encara no ho havíem fet mai i serà la persona encarregada de que es publiquin les coses com cal. Han sortit elegides la Irene Bentoldrà i l’Elisabet Solé.
També n'hi haurà que s'encarregaran d'escanejar fotografies o dibuixos, i de tot el que tingui a veure amb les imatges que publiquem. Aquest càrrec tampoc no l’havíem tingut mai i han sortit triats el Sergi Terés i la Irene Bentoldrà que, com que ja havien vist alguna vegada com s'escaneja, ja ho saben fer.
Espero que tots ho facin bé, que tinguin molta sort i que aviat tinguem més càrrecs per repartir.

2 comentarios:

Marc Barios
Diu ...

M'agradaria més que la escanejadora fos l'Irene per que en sap més que el sergi que fara de maquina

Sergi
Diu ...

Jo ja m'ho pensava que de delegat triarien algun nen, i naturalment, van tornar a triar a l'Arnau i el Didac, perquè es molt organitzat