18 de febrer 2007

Us recomano aquest llibre

Títol: El lleó, la bruixa i l'armari
Autor: C.S. Lewis
Il·lustradora: Pauline Baynes
Editorial: Destino
Gènere: Aventura i fantasía
Col·lecció: Les croniques de Narnia
Idiomes: Castellà, català i anglès
Pàgines: 235
Edat recomanada: A partir de 8 anys

Jo m'he llegit aquest llibre i m'ha agradat molt. El seu vocabulari és senzill: utilitza paraules col·loquials i s'entenen bé. Hi ha força acció, però no arriba a la violència. És força llarg, però és entretingut i no es fa pesat, al contrari, enganxa molt, al menys a mi, perquè no vaig parar de llegir-lo cada nit fins que el vaig acabar.
Tracta de dos nois i dos noies que van descobrir un armari que era un portal fins a un món imaginari de Nàrnia, un món congelat. Allí coneixen molts animals i personatges imaginaris, que en el seu món no existien. Coneixen la Bruixa Blanca, tots els seus servents, els guerrers, dos talps que parlen, un lleó anomenat Aslan, …
Els dos nois de la colla es fan guerrers, per a lluitar contra l’exercit de la Bruixa Blanca en la lluita final de Nàrnia. Un dels quatre xiquets traeix als altres ajudant la bruixa a empresonar al seu castell tots els animals que pertanyen a Aslan per culpa d’un encanteri fet per la Bruixa Blanca.
Com acabará tot això? El lleó Aslan i els seus quatre amics aconseguiran derrotar una vegada per totes la bruixa? I podran alliberar als animals que ella ha empresonat?
Si voleu saber com acaba l'historia, llegiu-vos-el, que és molt interessant i xulo.

0 comentarios: