13 de febrer 2007

Comença la temporada de F1

Aquesta temporada, Fernando Alonso canvia d’escuderia. S’ha hagut de separar de l’equip Renault, que va ser l’equip que el va fer campió del món de Fórmula 1. Ara se n’ha anat a McLaren Mercedes.
L’objectiu d’ Alonso es tornar a guanyar el Mundial. El bicampió va dir en una roda de premsa que després de guanyar dos mundials seguits i unir-se a McLaren, un equip tant bo, renunciar al Mundial de Fórmula 1 seria una errada i que cal intentar-ho.
Fernando Alonso va provar el 17 de Gener, per primera vegada el seu nou McLaren MP4/22 a Valencia , i s’ha quedat amb el millor temps dels entrenaments.
Després d’acabar la seva jornada de treball al circuit de Xest, Fernando deia als mitjans de comunicació que el cotxe havia anat bé, però que encara tenia àrees on havia de millorar, que havia d’estar al cent per cent per al GP d'Austràlia.
També comentava que estava prevista l’arribada d’algunes millores al Febrer en relació a l’aerodinàmica, i que poc a poc anirien buscant la manera de treure-li el màxim rendiment. L’havien deixat treballar amb tranquil·litat i això és bo.
Crec que aquest mundial de Fórmula 1 serà molt difícil de guanyar, per a Alonso, ja que el seu mateix company d’equip és molt bo i jove, com ell. I es americà. Em refereixo a Lewis Hamilton, un rival difícil de vèncer. I també Kimi Raikkonen, ja que aquesta temporada anirà a l’equip Ferrari, juntament amb Felipe Massa.
El que probablement tenim assegurat aquesta temporada és l’emoció i l’intriga a la que ens té acostumats.

2 comentarios:

Didac Bernat
Diu ...

Amb aquest cotxe el Alonso guanyara

Anònim
Diu ...

si aquest any juanyara l'Alonso oeoeoeoeoeo...